Фалшива е новината за смъртта на поп фолк певицата Орнела

https://www.24chasa.bg/novini/article/10327611 www.24chasa.bg
Орнела или Теодора, както е истинското й име Снимки: Фейсбук/MAKE Up-Miss BONI

Певицата Орнела е жива и здрава!

Това заяви гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който малко по-рано през деня публикува жалейка в социалните мрежи. За часове "новината", която той сподели във фейсбук профила си за смъртта на Орнела, обиколи десетки електронни медии.

"Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава!", написа той преди половин час отново в социалната мрежа.

Фалшива е новината за смъртта на поп фолк певицата Орнела

„Говорих чрез видео разговор с нея, така че е жива и здрава. Извиних й се за поста си, страшно много я обичам“, казва гримьорът и в обръщение наживо.

„Нейното състояние е перфектно. За съжаление интернет пространството показа своите номера. Искрено се извинявам на Орнела, на нейното семейство и фенове. Почувствах се като изкормен, защото я обичам и че съм част от една лъжа“, допълва известният като Мис Бони.

Истинското име на Орнела е Теодора. Тя е от по-старата генерация поп-фолк звезди. 

Работила за музикална компания „Съни Мюзик“ в периода от 2000 до 2002 г. и издава два самостоятелни албума. Сред най-известните ѝ хитови песни са „Тип-топ“, „Невиждани очи“, „Изпий си кафето“ и „Как боли“. Тя е на върха на популярността две години.

След края на музикалната си кариера заминава да работи в чужбина. След завръщането си няма предишната популярност и според различни публикации живее в гарсониера и работи като хигиенистка в банка.

В появилите се фалшиви новини за Орнела по-рано днес се твърдеше, че е била покосена от коронавирус.