Нанков: Планираме да разширим "Тракия" между София и Пловдив - отесняла е

https://www.24chasa.bg/novini/article/10331502 www.24chasa.bg
Николай Нанков

Хората очакват разширението на околовръсното между Люлин и Бояна, АПИ и МРРБ изостават от нашето темпо, казва водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч

"Изключително горд съм с разширението на Южната дъга между кв. “Младост” и магистрала “Тракия”. Този проект е реализиран от кабинета “Борисов 3” и решава огромен проблем на трафика в столицата. Защото всички сме били поставени на изпитанието на тапите заради тесния участък". Това написа във фейсбук бившият министър на МРРБ Николай Нанков. 

"Сега с нетърпение се очаква и последният участък от околовръстния път - между Бояна и Люлин, чието реализиране ние задвижихме. Настоящите ръководства на АПИ и МРРБ не бива да изостават от зададеното от нас темпо и трябва спешно да го процедират. За да може час по-скоро да се облекчи трафикът през Владая", разказа Нанков, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Ловеч.

Следващият голям проект за разширение на важна пътна артерия, който още като министър обсъждахме с екипа ми и с премиера Бойко Борисов, е разширение на магистрала “Тракия” между София и Пловдив. Това е едно от най-натоварените трасета в България и всеки вижда, че е отесняло за целогодишно интензивния трафик.

Тази идея вече е в управленската ни програма и ще се заемем с нея, ако българските граждани отново решат да управляваме.

Защото ние сме ГЕРБ и сме по-силни от хаоса!