ВМРО: Представители на ЛГБТИК+ общността "обезглавяват" ритуално Красимир Каракачанов

https://www.24chasa.bg/novini/article/10355080 www.24chasa.bg
КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ

Представители на ЛГБТИК+ са рязали и заливали със субстанция, наподобяваща кръв, портета на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. За това сигнализираха от партията днес.

На видео, публикувано в социалната мрежа фейсбук, с което от ВМРО разполагат, се вижда как на сцена, под съпровода на хърватска музика,  лице с неустановен произход залива със субстанция, наподобяваща кръв, три снимки - на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, ръководителя на бюрото на групата на ЕКР в София Кристиян Шкварек и генерал Христо Луков, след което прави жест, посочващ прерязване на гърлото и ги наръгва с нож.

"Сцената се разиграва в периода около 10 октомври тази година на събитие на „Куиър въртележка“, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността в България, а мястото е „Концепт Спейс“, а фон на видеото е песен на хърватски език, в която се пее и призовава за убийство - „Фа, фа, фашист, не бъди ти… Защото аз, скъпа, ще те убия…“, посочват от ВМРО.

Ето какво се казва в позиция на партията:

Водени от високите морални и наказателноправни стандарти, зададени от демократичната общност и редица западни посолства в последните дни, задаваме следните въпроси:

1. Как демократичната общност, техни превъзходителства, посланиците Херо Мустафа, Роб Диксън, Мартина Фийни, Йес Брогорд Нилсен, Флоранс Робин, Симон ван дер Бург и шарже д'афер Бекерс, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността ще коментират видяното на видеото?

2. Колко приемливо според техните стандарти - по скалата от едно до десет - е публичното обезглавяване, наръгване, разкъсване на снимки на български политици, придружено с недвусмислени заплахи за прерязване на гърла и рязане на глави, озвучено от одобрителния вой на присъстващите активисти на ЛГБТИК+?

3. Можем ли да разпознаем в това публично деяние отправена заплаха за убийство на едно и повече лица, придружено с едро хулиганство, извършено публично, с особена дързост и грубо нарушение на обществения ред?

4. Можем ли да очакваме светкавични реакции от посолствата на САЩ, Австралия, Белгия, Дания, Испания, Канада, Нидерландия, Обединеното кралство, Португалия, Република Ирландия и Франция, които застават зад всяко едно събитие, организирано от ЛГБТИК+ общността в България?

5. Можем ли да очакваме арести и обвинения? Или ако си ЛГБТИК+, можеш да ръгаш и обезглавяваш за забавление?

6. Каква е самоличността и възрастта на лицето от видеото? Годно ли е то да разбира свойството и последиците от своите постъпки? И годно ли е да носи наказателна отговорност?

7. Как гледа председателят на Европейската комисия на подобни заплахи за убийство, отправена към български политици?

8. Как гледа председателят на Европейския парламент на това събитие?

9. Как гледат на това събитие членовете на Европейския парламент?

Въпроси към „Рейнбоу хъб“:

Присъствали ли са, участвали ли са и най-важното - организирали ли са това събитие?

Знаят ли дали „Куиър въртележка“ са платили авторски права на Ислямска държава за сюжета на клипа? Краден ли е или е авторски?

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.