Онлайн презентация на Universita Cattolica del Sacro Cuore

https://www.24chasa.bg/novini/article/10415332 www.24chasa.bg

Университет № 1 в Италия за професионална реализация на завършилите студенти!

На 25 ноември от 18:30 часа най-големият частен университет в Европа - Universita Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) ще проведе онлайн информационна среща за български ученици и студенти.

UCSC е лидер в обучението по бизнес, икономика и международни отношения и заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия, според QS Graduate Employability Rankings 2020.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Сред възпитаниците на учебното заведение се открояват именити представители на бизнеса и политиката: бившият председател на Европейската комисия – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” – Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” – Енрико Матей.

UCSC се нарежда и сред 500-те университети с най-всеобхватни програми в света. Освен програми на италиански език, учебното заведение предлага над 40 бакалавърски и магистърски програми на английски език, 13 от които попадат в ТОП 300 на-най добрите в света, според QS World University Rankings by Subject 2021!

Най-популярни са специалностите в областта на: медицина, бизнес, икономика, мениджмънт, право, политика и международни отношения, лингвистика и други фундаментални науки.

Макар, че Universita Cattolica е частен университет, таксите за обучение са достъпни, тъй като се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Universita Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 9 300, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият както таксата за обучение, така и част от разходите за настаняване и издръжка!

А кои са останалите причини да изберете Universita Cattolica del Sacro Cuore в Италия ще научите на 25 ноември от 18:30!

Събитието е безплатно! Изисква се предварителна регистрация ТУК.