ЧИСТА СМЕТКА от БАКБ - без аналог на българския пазар

https://www.24chasa.bg/novini/article/10471469 www.24chasa.bg

Разплащателната сметка е без такса за откриване, без такса за обслужване и без такса за издаване на карта VISA

ЧИСТА СМЕТКА е създадена от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот и да отговори на очакванията на модерния, работещ човек. Само за седем месеца от появата си на пазара на финансови услуги в България ЧИСТА СМЕТКА се превърна в любим продукт на активните потребители, защото им дава повече гъвкавост, увереност и предвидимост, отговаряйки изцяло на техния начин на живот. За много от тях тя е основната сметка, по която получават заплатата си, доходи от наеми, хонорари, авторски права или други приходи, и използват чистата сума от тях, без да заплащат банкови такси.

Хиляди млади хора избраха ЧИСТА СМЕТКА за своя основна обслужваща сметка, а вече управляват средствата си изцяло дигитално чрез платформата BACB Online. Интересът към новите разплащателни инструменти все повече се засилва, а клиентите, изглежда, нямат търпение да изпробват иновативните финансови продукти.

Крайните потребители очакват не само нови дигитални продукти, каквито се появяват ежедневно от финтек компаниите, но и все по-персонализирани и изгодни инструменти,

съсредоточени върху индивидуалните потребности. Клиентите споделят, че са впечатлени от добрите условия на ЧИСТА СМЕТКА, както и от възможността да:

  •  променят сами параметри и лимити за плащане с карта
  •  блокират картата за теглене на банкомат, плащане на ПОС или в интернет
  •  заявяват нова дебитна карта и извличат ПИН за нея
  •  проверяват общ баланс, движение и наличности по сметката
  •  плащат данъци, такси, комунални услуги
  •  изпращат и получават преводи.

ЧИСТА СМЕТКА не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва според изискванията, ще има привилегията да спестява от такси за обслужване за неограничен период от време. Единственото условие е да имате месечни постъпления по сметката от минимум 500 лева и да използвате дебитна карта VISA.

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА, е с много атрактивни условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

Наслаждавайте се на бързи и удобни безконтактни плащания чрез технологията PayWave, която позволява транcакцията да се извърши само чрез доближаване на картата до ПОС устройството. Използвайте по-сигурните разплащания в интернет с Visa Secure, която осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в онлайн магазини.

С новата карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде само с телефона си или да изпращате мигновено пари на приятели и близки.

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са разполагали с активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

„Създадохме ЧИСТА СМЕТКА с карта VISA и отново предлагаме нещо различно, с което да отговорим на постоянно растящите изисквания на своите клиенти и на пазара. Съчетаваме модерните технологични продукти с финансовоизгодни решения, които имат ясни и дългосрочно предвидими условия. Точно това очаква съвременният банков потребител“, коментира Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор на БАКБ.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите продукти на банката можете да прочетете на bacb.bg.