Едно банкиране на 10

https://www.24chasa.bg/novini/article/10471541 www.24chasa.bg

Булбанк Мобайл пести време на клиентите, като предоставя услуги от край до край

В очакване на половин милионния си потребител приложението за мобилно банкиране на УниКредит Булбанк – Булбанк Мобайл, стана на 10 години. Със сигурност последните две от тези десет са годините, които донесоха най-динамично развитие и нови възможности за потребителите.

Вижте класацията на най-предпочитаните функционалности на Булбанк Мобайл и дали откривате своя фаворит.

1. Нареждане на преводи, включително и в евро. Най-вероятно това са едни от най-често извършваните операции в банков клон… доскоро. Сега вече превод, дори в евро, може да бъде направен за секунди от уюта на собствения дом.

2. Следене на сметки и функция за бърза справка. Само с няколко клика всеки потребител на Булбанк Мобайл може да има информация за наличност по сметка, получени суми и направени плащания. Отскоро Булбанк Мобайл разполага и със специална widget функция. Тя дава възможност за бърз достъп без вход в приложението до информация за наличност по 3 сметки или до конкретни функционалности по избор на клиента като: битови сметки, QR плащания и т.н.

3. Дигитализиране на карти. Можете да избегнете с лекота неприятното чувство да плащате сметката си на касата в супермаркета и трепетно да пребърквате джобовете си за определена сума, докато десетина непознати си чакат реда с нетърпение и потропват с крак. Решението идва с вградения в приложението дигитален портфейл, чрез който плащате на ПОС терминал само с телефон. Функционалността е налична както за мобилни устройства с операционна система Android, така и за устройства с iOS, посредством Apple Pay. Без портфейли, без карти, без броене на стотинки и чакане на ресто.

4. Плащане чрез QR код. Подобна ситуация с търсенето на дребни се получава и когато трябва да си разделите сметката в ресторанта с приятели или пък да съберете пари за подарък за рожден ден на колега. Чрез създаването на QR код в Булбанк Мобайл и сканирането му от другите устройства със същото мобилно банкиране можете да получите точната сума, която сте заложили, само за секунди. Бързо, лесно и дигитално!

5. Връщане на превод. Потребителите на Булбанк Мобайл вече могат много лесно да върнат превод към сметка, от която са получили постъпление. Тази възможност спестява време и намалява риска от неправилно изписване на сметката (IBAN) на получателя.

6. За отличен: левов превод по мобилен номер без необходимост от въвеждане на IBAN на получател. Тази функционалност е достъпна за индивидуалните клиенти, които имат активирано банкиране. Предоставя възможността за изключително лесно превеждане на суми - само като се избере телефонният номер от списъка с абонати и се посочи основанието.

Основната цел на Булбанк Мобайл е наистина да пести времето на клиентите и да предоставя услугите от край до край – без да е необходимо посещение на банков клон в нито един момент. Клиентите на банката например могат да заявят различни продукти, както и изцяло дигитално да подпишат необходимите документи за своята нова дебитна карта с доставка до адрес, договора за своя нов потребителски кредит, овърдрафт или кредитна карта.

Честит рожден ден, Булбанк Мобайл!

Булбанк Мобайл стартира кампания в подкрепа на “Българската Коледа”

Банката ще дарява средства при всяко първо влизане в мобилното приложение през декември за настоящ или нов клиент

Приложението на УниКредит Булбанк - Булбанк Мобайл, стартира благотворителна кампания, по време на която банката ще направи дарение от 0,10 лв. на “Българската Коледа” за всеки свой клиент, който до 31 декември 2021 г. поне веднъж е влязъл в приложението за мобилно банкиране, без значение дали ще изпълни, или не някаква финансова операция. В кампанията ще участват и всички новорегистрирани потребители през декември. Целта на инициативата е в края на периода УниKредит Булбанк да дари 10 000 лева. При достигане на сумата ще се обяви и краят на кампанията.

“Българската Коледа” е благотворителна инициатива под патронажа на президента и в подкрепа на деца, нуждаещи се от лечение, в помощ на детските отделения за купуване на медицинско оборудване и медикаменти.

За поредна година УниКредит Булбанк е партньор на “Българската Коледа”, като този път ще се добавят и средствата, събрани от благотворителната кампания на Булбанк Мобайл.

С тази инициатива екипът на Булбанк Мобайл отбелязва своя 10-и рожден ден, като вярва, че най-големият подарък за техния празник е банката, обслужвайки своите клиенти, да дава подкрепа и надежда.

“В края на 2021 г. мобилното приложение на УниКредит Булбанк навърши 10 години. 10 години, през които гордо заслужихме и защитихме отличия като най-добра дигитална банка на България. Това са 10 години на много нови функционалности и нови амбициозни цели. 10 години, през които достигнахме близо 500 хил. активни мобилни потребители. Затова в месеца на сбъднатите желание, в месеца на домашния уют и семейните подаръци искаме да подарим надежда на нашите деца, подкрепяйки “Българската Коледа”. И да изкажем своята признателност на всички наши клиенти, благодарение на които ставаме все по-добри”, коментира Виктор Стоянов, директор “Дистанционни услуги и дигитални канали” в УниКредит Булбанк.

Клиенти на банката, които към момента не разполагат с мобилно банкиране, могат дистанционно да активират Булбанк Мобайл и да се включат в инициативата. Ако имат Булбанк Мобайл на телефона си, но трябва да го реактивират отново, имат възможност да го направят сами, без необходимост от посещение на банков офис.