Питай Петър Витанов – евродепутатът отговаря на въпроси във Facebook

https://www.24chasa.bg/novini/article/10486330 www.24chasa.bg

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов ще отговаря утре на въпроси на журналисти, общественици, избиратели. Онлайн дискусията ще се проведе във Facebook от 16 часа, а модератор е журналистът Петър Волгин.

Какво свърши Петър Витанов от началото на мандата си в Европейския парламент? Как България премина през ковид-кризата в тежката за цяла Европа 2021 година? Защо продължаваме да сме на дъното на всички класации в ЕС и какви са работещите решения за подобряване на живота на българите? Взе ли си поука Българската социалистическа партия след краха на последните избори и какъв е пътят пред българската левица? Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати по време на онлайн-срещата с хората.

„В последните месеци се видя, че в България пропастта между политиците и хората става все по-голяма. В Европейския парламент се решават изключително важни теми, които предопределят бъдещето ни, но част от тях не достигат в България. Затова за мен е важно да чуя хората, но и те да разберат, какво правят българските евродепутати“, каза Петър Витанов.

Питай Петър Витанов – евродепутатът отговаря на въпроси във Facebook

Въпросите могат да се задават както предварително на страницата https://www.facebook.com/VitanovPeter, така и по време на самата дискусия.

Питай Петър Витанов – евродепутатът отговаря на въпроси във Facebook

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП: https://www.socialistsanddemocrats.eu/