Мъж уби бившата си съпруга с камъни в Тервел (Обновена)

https://www.24chasa.bg/novini/article/10551661 www.24chasa.bg

Вече е назначена и съдебно–медицинска експертиза на убитата

Жена е била убита в Тервел тази сутрин, каза окръжният прокурор Радослав Бухчев, който е в добруджанския град. Той добави, че подробности за тежкото престъпление ще бъдат дадени около 16 ч. Убиецът се изирва.

51-годишният строителен работник Фаредин е убиецът от Тервел, когото властите издирват за смъртта на бившата му съпруга Айше, по информация на „Пронюз”.

Фаредин и Айше били разведени, тя извадила ограничителна заповед, която забранявала на мъжа да наближава дома на бившата си. Той обаче многократно я нарушавал. Съседи казват, че в основата на убийството е ревността, която мъжът изпитвал към Айше.

Убил я с камъни и избягал. Полицията го издирва, завардени са всички подстъпи към областта и се проверяват автомобилите.

Двамата имат две деца. Дъщеря им е женена и живее в чужбина. Синът е ученик в училището в Тервел, тренира футбол.

Окръжната прокуратура - Добрич и Областната дирекция на МВР издирват заподозрения Фаредин Мемиш Ахмед за извършеното жестоко убийство тази сутрин, съобщават от Апелативната прокуратура.

Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години и е бивша съпруга на заподозрения. Тялото й е намерено рано тази сутрин на улица в града. При огледа, по него са установени множество травматични увреждани. Назначена е съдебно–медицинска експертиза, изяснява се точната причина за смъртта на жената.

Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич и се извършва от служители на Областната дирекция на МВР.