Фаредин направил пълни самопризнания за убийството на жена си в Тервел

https://www.24chasa.bg/novini/article/10554590 www.24chasa.bg

Фаредин Ахмед - мъжът, убил бившата си жена на улица в Тервел във вторник, е направил пълни самопризнания и е оказал съдействие на разследващите органи. За изясняване на фактите и обстоятелствата около случилото се са иззети множество веществени доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологична, биологична и други експертизи – съобщават от Апелативната прокуратура. На брифинг в сряда рано сутринта окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев каза, че към момента той е неадекватен за разпитване заради изпит алкохол. Фаредин бе задържан във вторник около 23,30 ч. в апартамент в Тервел, където се укривал.
Жертвата на тежкото престъпление е на 45 години, бивша съпруга на обвиняемия, с която имали конфликтни отношения. Тялото й беше намерено рано сутринта на 28 декември на улица в град Тервел с множество травматични увреждания в областта на главата.
Разследването по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Добрич, и се извършва от разследващ полицай от Областната дирекциа на МВР.

Фаредин Ахмед
Фаредин Ахмед