Скандал! Пиарът на ПП Александър Бойчев се кара на Виктор Николаев, че задава въпроси (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/10634410 www.24chasa.bg
Никола Минчев.

PCR тестът на Никола Минчев е взет след КСНС, както той вече официално ви уведоми през пресцентъра на НС. Това обясни пред Нова тв Александър Бойчев, пиар на „Продължаваме Промяната”.

„Г-н Минчев публикува детайлно информацията за своя тест, след спекулациите на Костадин Костадинов от „Възраждане”, заяви Бойчев.

„Естествено, че тестът е взет след заседанието на КСНС”, категоричен е Бойчев. „Г-н Минчев не симулира своя COVID”, заяви още Бойчев.

Той нападна в ефир водещите на сутрешния блок на Нова телевизия за това, че питат кога и как е взет Ковид тестът на председателя на парламента Никола Минчев и ги обвини, че произвеждат фалшиви новини.

При въпросите на водещите Виктор Николаев и Мира Иванова кога е взета пробата на Минчев, Бойчев отклони на няколко пъти отговора с нападки:

"Недопустимо е да се пита кога е взета пробата, защото "депутатите не са лаборанти, колеги, и няма как да знаят в колко часа и колко минути е взета пробата".

"Г-н Николаев, Вие боледували ли сте от Ковид и правили ли сте си тестове?"

После обясни, че Минчев първо си е направил антигенен тест, който е излязъл позитивен, а след това и PCR. Тестът е взет вечерта в понеделник (непосредствено след заседанието на КСНС в президентството - б.а.), заяви пиарът. "Естествено, че е взет след заседанието", заяви пиарът.

"Г-н Николаев, това, което Вие правите в момента, е абсолютно недопустимо", продължи той. Според него това е така, защото водещият задава въпроси към депутати от ПП, по които те не били компетентни да отговарят. "Вие разпространявате фалшиви новини на други политически партии", добави Александър Бойчев.

"Г-н Минчев е болен, г-н Минчев не симулира своя Ковид", каза още говорителят и попита: "Вие проверили ли сте дали тези въпроси съществуват като истински факти?"

На поредния въпрос къде и кога са взети тестовете, той посочи, че "г-н Минчев е получил посещение от лекар, който му е взел тестовете. Това не е тест, направен в търговска лаборатория. Г-н Минчев е по право първи човек в държавата като председател на парламента. Вие считате, че г-н Минчев със симптоми и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория в този момент да си направи тест?"