"Красна поляна" временно без вода във вторник

https://www.24chasa.bg/novini/article/10661382 www.24chasa.bg
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата СНИМКА: Pixabay

На 18 януари 2022 г. (вторник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в част от ж.к. „Красна поляна 3“. За това съобщават от "Софийска вода".

Причната са строително-монтажни работи до бл. 331Б. Така част от жителите на квартала ше останат без вода от 10,00 до 19,00 часа.

Без водоснабдяване остават високата зона на бл. 331Б (стара номерация бл. 31Б).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще
осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 331Б.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops .

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.