Милиардери от ОАЕ колекционират и диви котки (снимки + видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/2456508 www.24chasa.bg
Видео: YouTube

За богаташите от Персийския залив по-голямо доказателство от твърдението „Аз съм богат" е публикуването на собствени снимки в онлайн приложението Инстаграм с домашните им любимци - лъв или леопард, позиращи около луксозните им автомобили - най-често Мерцедес или Ламборгини, пише „Дейли мейл".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева    

Пример за това е Хумаид Албукиаш от Обединените арабски емирства. Той има над 250 000 последователи в социалната платформа Инстаграм и стана известен, защото непрестанно публикува себе си и своите „големи котки" онлайн. Въпреки че не е ясно с какво се занимава Хумаид, как е натрупал несметните си богатсва и как се грижи за „домашните си любимци", едно е сигурно - от публикациите му личи, че води живот, за който повечето от нас биха могли само да мечтаят.

Доверявайки се на своите „котки" безрезервно, Албукиаш показва на света как храни менажерията си от хищници и се бори с тях, като постоянно се „фука", че притежава тези невероятни създания.

„Ако някой купува много скъпи животни, той се хвали с възможността да купи, каквото си пожелае", не пропуска да се изтъкне Хумаид.

Не би трябвало да се предполага, че някой, който притежава незаконно животни, би се хвалил с тях публично. Въпреки че такъв проблем наистина съществува, защото през 2010 г. в Обединените арабски емирства бяха конфискувани над 200 диви животни, сред които бели лъвове, тигри, пантери, леопарди и хиени.

Снимки: Инстаграм
Снимки: Инстаграм