Чуй как детето чудо Крисия пее „Hurt" на Кристина Агилера (видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/2923344 www.24chasa.bg
Фотос от снощния лайф Снимка: Фейсбук

9-годишното дете чудо Крисия Тодорова е сред полуфиналистките в надпреварата за екранна партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави".

Деветгодишната разградчанка бе сред четирите избрани от музикантите в „Куку бенд" малки певици. Конкурентките бяха общо седем, трябваше да пеят по една българска и една чуждестранна песен.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева

Снощи тя „влезе в кожата" на Кристина Агилера и безапелационно изпълни песента „Hurt". Преди това пък показа артистичност, стил и усещане за шоу с песента на Дивна „Ти не можеш да ме спреш".

Слави и музикантите от бенда оцениха и сценичното поведение на Крисия, нюансите в изпълнението й, фразирането, микса между фалцет и глас, фактът, че не имитира, а пее песните по свой начин.

Заедно с Крисия напред продължават 10-годишната Ива Цветанова от Плевен, 10-годишната Гергана Тодорова от Стара Загора и 8-годишната Симона Иванова.
След седмица те трябва да представят в „Шоуто на Слави" по още две изпълнения - на народна песен и на песен на „Куку бенд". На финала ще достигнат две от момичетата.