Мъжът, удушил жена си, се опитал да си пререже вените (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/4082478 www.24chasa.bg
Окървавената кола Снимки: Елена Донкова

Мъжът, удушил жена си, се е опитвал да си пререже вените. Колата откъм шофьорската седалка е силно окървавена, вижда се как кръвта му се е стичала по вратата и праговете, видя екипът на "24 часа".

Жената вероятно е била удушена в колата. Екипът криминалисти я оглежда поне 6 часа, като иззе много проби. Толкова специалистите се бавят обикновено на местопрестъплението. 

Колата е престояла на бензиностанцията много дълго. Разследващите смятат, че през това време мъжът се е наливал в заведението на бензиностанцията, докато трупът на удушената му жена е стоял в кжолата на задната седалка. Освен с алкохол, той се е нагълтал и с хапчета.

Роднина на семейството, която се е обадила предната вечер в полицията, се обажда по медиите, силно разочарована, че не са й обърнали подобаващо внимание. Отговорили й, че издирване започва след като човекът липсва поне 24 часа.

Тази сутрин към 7 ч. мъжът и трупът на жена му бяха открити в семейния им автомобил на бензиностанция в района на "Горубляне". Екип на бърза помощ е установил смъртта на 47-годишната жена. Мъжът стоял в колата, бил в неадекватно състояние и е откаран в болница.