24 часа и Труд награждават 15 големи малки фирми (галерия + видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/4811062 www.24chasa.bg
Снимки: Пиер Петров

С участието на президента на Република България Росен Плевнелиев, вицепремиера Томислав Дончев, министъра на икономиката Божидар Лукарски, председателя на КРИБ Кирил Домусчиев в резиденция "Лозенец" започна награждаването на 15 малки и средни фирми, отличени в първия по рода си национален конкурс "Големите малки". Той е инициатива на Медийна Група Бълария с цел да се подкрепи малкия бизнес. 15 компании получават награди - безплатна реклама в "24 часа" и "Труд".

"Гордея се с вас! Вие днес сте нашата първа страница", обърна се към предприемачите Венелина Гочева, издател на "24 часа" и "Труд". 

"Вие сте на върха и сте големи, защото наистина сте гръбнакът на икономиката, допълни тя. Искам да благодаря на президента Росен Плевнелиев и на министър Лукарски, както и на представителите на Агенцията за малки и средни предприятия в България, защото не се замислиха нито за минута да бъдат наши гости. Тяхното присъствие показва, че държава не дели бизнеса на малък и голям. В конкурса са участвали 170 малки и средни фирми. Изборът на 15 от тях е бил изключително труден, направен на два етапа. Първо с така наречената "шорт листа" и след това журито е гласувало, за да избере окончателните 15 победителя, каза Иван Михалев, търговски директор на Медийна Група България, който бе председател на журито и инициатор на идеята за първия национален конкурс "Големите малки".

Надпреварата показа, че малките фирми в България са готови да работят открито и честно и не всичко в България е сиво. Той показа още, че има бизнес в България, който се справя добре в кризата и може да служи за пример на всички малки и средни предприятия, а защо не и на големите, каза още Михалев.

               

Още по темата:

Томислав Дончев: Фен съм на "Големите малки"

Президентът: Нека подкрепим всеки смислен проект, който помага на тези в гаража

Вече са факт първите награди в конкурса "Големите малки" на Медийна Група България (Снимки)

15 фирми печелят безплатна реклама в “24 часа” и “Труд”