На втория тотомилионер Петър Димитров му се паднала 6-ца от тото от баницата с късмети

https://www.24chasa.bg/novini/article/5065729 www.24chasa.bg

Вторият тотомилионер от последния тираж в неделя е 35-годишен компютърен специалист от София. Той заедно с овчаря Здравко Траянов ще си разделят по 1,6 млн лв печалба. 

От баницата с новогодишни късмети в края на 2014 година на компютърния спец се паднал "Печалба от тотото". Наскоро пък той посетил манастир в Света гора, където освен здраве на себе си и близките също си пожелал 6-ца от тотото. Сега младият мъж не може да повярва, че късметът го е споходил. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка