golden pages

Спестете пари, наемете екип

https://www.24chasa.bg/novini/article/5243217 www.24chasa.bg

„Живеем в динамично време” вероятно е клише, но е напълно вярно. Технологиите се развиват с изключително бързи темпове, което дава на бизнеса гъвкавост, адаптивност и възможност за вземане на най-добрите и изгодни решения. Заради това, понятия като „работно място” и „работно време” вече звучат донякъде абстрактно. Можете да работите когато и където искате, стига работата да се свърши.

„Работен екип” вече също е нещо, което звучи донякъде абстрактно, благодарение на новата услуга Rent A Team, успешно разработвана и предлагана от Golden Pages, без аналог на българския пазар. Това, разбира се, не означава, че няма да имате екип. Точно обратното – ще имате екип, на когото можете да разчитате, за толкова време, за колкото ви е необходим.

Какво представлява Rent A Team? Това е професионално обучен екип, който може да продава вашите продукти или услуги на най-голямата база от фирми в България. Rent A Team се фокусира върху избраната от вас група клиенти и активно работи за вашия бизнес, като ги прозвънява непрекъснато. В допълнение към това, извършва маркетингови проучвания на пазара, с което оптимизира предлагането на вашия продукт.

Какви са предимствата на Rent A Team и защо е по-изгодно да наемете екип, вместо да създавате собствен такъв? Възползвайки се от тази услуга, вие спестявате средства, време и нерви. Ако не желаете да инвестирате в наемане на офис, разходи за телефон, наемане, обучение и менажиране на търговци – това е идеалното решение за вас. Вие решавате за колко време да наемете екип – дали за по-дълъг период, или само за определени кампании. По този начин, предоставяйки продажбите в ръцете на добре обучени специалисти, вие можете спокойно да се концентрирате върху останалата част от вашия бизнес.

Как работи Rent A Team? На първо място, предоставя класифицирана бизнес информация – най-богатата база данни в България. Подготвя и съгласува телефонния скрипт, според който се извършват обажданията и започва да продава вашите продукти. Изготвя статистика и отчети за проведените обаждания на определени отчетни периоди или в края на кампанията, включващи име и контакт на вашия клиент и резултат от обаждането. При ваше желание, провежда имейл кампании, които значително увеличават шанса за продажба.

В допълнение към това, Golden Pages може да ви предостави база данни – проверена и точна информация за над 120 000 фирми в България, селектирана по отрасли, на териториален принцип и др., съобразно вашите нужди. А ако все пак решите да организирате собствен търговски екип, тренерите на Golden Pages могат да се заемат с професионалното му обучение. Всички обучения се изготвят специално за конкретния клиент, така че да отговарят максимално на неговите потребности и цели.

В динамичното време, в което живеем, вече има начин да сте с един ход пред конкурентите и този начин се нарича Rent A Team. Бъдете гъвкави, адаптивни и максимално ефективни, без излишен разход на ресурс – точно в духа на времето. Golden Pages ви очаква.

Позвънете още сега на 02/805 15 10 или cs@goldenpages.bg

golden pages