Младежи ГЕРБ на семинар в Сандански

https://www.24chasa.bg/novini/article/5328841 www.24chasa.bg
Цветан Цветанов ще открие зимния семинар на Младежи ГЕРБ в Сандански утре. СНИМКА: Архив

МГЕРБ ще проведе VII-ми Зимен университет „#МБългария“ в събота и неделя в Сандански. Ще бъдат обсъдени теми, свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията и предстоящи инициативи. Ще бъде разисквана и българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка.
Форумът ще бъде открит от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, от кмета на Благоевград Атанас Камбитов, кмета на Сандански Кирил Котев, представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев, народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева и от председателя на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев.  По време на шестия Зимен университет на МГЕРБ ще бъдат проведени редица дискусии, водени от председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева, председателят на парламентарната Комисия по външна политика Джема Грозданова и вицеадмирал Пламен Манушев – зам.-председател на външната комисия.
Евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ ще разговарят с младежите от МГЕРБ по темата "Европа на кръстопът – хуманна или оцеляваща“. По време на панела участниците ще могат да зададат въпросите си към българските членове на Европейския парламент.