golden pages

Да си намериш… майстора

https://www.24chasa.bg/novini/article/5369343 www.24chasa.bg

Прибирате се вкъщи и установявате, че се е спукала тръба и апартаментът ви прилича на спа център, но не в добрия смисъл. Каните гости за вечеря и горещо се молите да са вегани, понеже печката ви се разваля в последния момент. Налага се да заминете, а никой от приятелите ви не иска да се грижи за петте ви сладки питбула. Жените се и освен от огромен кураж, имате нужда още от кетъринг и фотограф. После се развеждате и освен от огромно търпение, имате нужда още от адвокат, фирма за почистване на счупените сервизи и хамали за изнасяне на багажа ви. Изобщо, всички онези неща, които звучат като сценарий за филм на ужасите, но всъщност са нещо много по-простичко – живот.

В живота се случват всякакви такива ситуации – къде предвидени, къде непредвидени. Не са ежедневие, но са достатъчно чести, за да ни скъсат нервите и откраднат съня. На всички ни е много добре познато онова ходене по мъките, наречено „търсене на майстор”. Не – Майстор. Майсторът (в най-широкия смисъл на думата) е онова полу-митологично създание, без което не можем. Той е Професионалистът. Независимо колко сме мултифункционални същества, еманципирани жени, оправни мъже – никой не може да разбира от всичко, а и не е нужно. Нещо повече - вече не е нужно и цялото това разпитване на познати, ровене по обяви, лутане сред фирми, тази досадна и тромава процедура по намиране на специалист. Защото вече има Namerisi.bg.

Namerisi.bg е най-новият проект на Golden Media, разработен съвместно с финландската фирма Finternet. Финландската версия е най-посещаваният сайт във Финландия и един от най-добрите в Европа. А както знаем, скандинавците ги разбират нещата.

За какво става въпрос? Представете си, че ви се налага да направите ремонт. В стандартния случай проучването и наемането на фирма ще ви отнеме седмици – събиране на информация, прозвъняване, сравняване на цени, отсяване и накрая все пак стреляне на сляпо. Забравете за всичко това. Сега от вас се иска само да се регистрирате, да попълните формата за заявка и да определите срока и бюджета, с който разполагате. Напълно безплатно, за има-няма 5 минути. Оттам нататък ще започнете да получавате оферти от регистрираните в сайта фирми, които можете да сравните на спокойствие и да изберете тази, която най-много ви устройва. Вече не се налага вие да търсите – специалистите ще се състезават, за да спечелят вашата заявка, което ви гарантира, че ще получите най-добрата оферта. Вие пък имате възможност да проверите информацията в профилите на фирмите, както и да прочетете отзивите и оценките от предишни клиенти. Заплащате за извършената работа след приключване и е добре също да оставите мнението си, за да помогнете на тези след вас.

С две думи – Namerisi.bg преобръща играта. При това – безплатно. Пестите не само пари, но и време, и нерви. Ежедневието ни вече е толкова натоварено, че всичко, което може да ни освободи от излишни усилия, е добре дошло.

Но Namerisi.bg е в помощ не само на потребителите, а и на фирмите. Ако предлагате някакъв вид професионални услуги, това е сайтът, който ще ви свърже с клиентите. Регистрацията е автоматична за фирмите, които рекламират в Golden Pages; останалите си създават профил. Първите пет заявки получавате безплатно, без да има срок, в който това трябва да се случи. Както казахме, Namerisi.bg пести пари, време и нерви. За всички.

А следващият път, когато ви се наложи да потърсите услугите на професионалист, не изпадайте в паника. Такива неща се случват, но не е нужно непременно да звучат като сценарий за филм на ужасите. Животът е по-приятен, когато е по-прост. Хората са измислили как.

golden pages