Освободената Иванка Ройдова: Гледачката на баща ми може да е подкупила властите в България

https://www.24chasa.bg/novini/article/5408523 www.24chasa.bg

Гледачката на баща ми има достатъчно средства и ресурси, за  да организира акцията срещу мен в България. Целта явно е била да бъдем спрени да не си търсим наследството в САЩ.

Това заяви пред Нова телевизия освободената от ареста Иванка Ройдова от село Брани поле, обвинена от прокуратурата, че се е опитала да организира убийството на брат си и негови роднини в спор за наследството на баща им от САЩ.

Завещанието на баща ни е било унищожено и подменено с ново, което е в полза на гледачката му, обясни Иванка. Новият документ бил изготвен през ноември 2001 г., когато българинът милионер, живеещ във Флорида, вече е бил с напреднал стадий на алцхаймер и е имал халюцинации. Отделните страници на документа били подписани само с инициали, твърди Иванка Ройдова. Баща й не бил не себе си и не знаел къде се намира, вече бил забравил дори и английски.

Иванка разказа пред камерата, че с брат й и сестра й  вече водили дело за попечителството на баща й срещу гледачката му във Флорида, но го загубили.

Всичко може да бъде купено с пари, дори властите в САЩ и в България, заяви Иванка Ройдова. Тя смята, че няма какво да доказва пред властите, тъй като е невинна. След освобождаването си тя още не се била чула с брат си. Повтори обаче за пореден път, че е в много добри отношения с него.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Деца сираци от Северна Корея са живели в България в средата на 50-те години на миналия век. По-късно лидерът на комунистическата страна Ким Ир Сен се разпорежда те да бъдат върнати в родината им. След това следите на момичетата и момчетата се губят. Тайни и малко известни факти се разкриват в току-що миналия премиерата си филм "Децата на Ким Ир

Надя Валентинова е завършила поп и джаз пеене в НБУ като ученичка на поп и джаз певицата Стефка Оникян. През 1999 г. е носителка на втора награда за млад/нов изпълнител на последния официално проведен "Златен Орфей". Има още куп престижни призове. Надя е главен вокалист на хеви-метъл групата "Гранулом", Разполага с 12 различни бленди на гласа си

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска