Цветанов търси подкрепа за Дончев от БДЦ и независими

https://www.24chasa.bg/novini/article/5489244 www.24chasa.bg
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Подкрепа за избора на вицепремиера Томислав Дончев за социален министър и от БДЦ и независими депутати потърси председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Отцепниците от ДПС Муса Палев и Гюнай Хюсмен са обещали рамо, а от БДЦ са поставили условие за предварителна среща с Дончев.

Нуждаем се от устойчивост в подкрепата за правителството, обясни срещите Цветанов. Той разказа, че двамата независими са заявявали принципна позиция, че за добри за страната политики подкрепят правителството. От своя страна Палев и Хюсмен определиха срещата като силен знак.

РБ застава зад професионализма на Томислав и биха го подкрепили, каза още Цветанов.

Той разказа, че преди два часа, когато говорил с премиера, Томислав Дончев още не е бил дал окончателния си отговор дали ще приеме номинацията. Това е достатъчно голяма отговорност и човек не трябва бърза с решението, обясни Цветанов.

По повод коментара на Радан Кънев, че избора на Дончев издава къса скамейка, Цветанов каза: Имаме доста дълга скамейка, но не трябва да показваме всичките играчи , а и е важно да е човек, който бързо ще навлезе в работата.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

*** Събрал шефът на фирмата състава и им съобщил, че секретарката е бременна. Тъй като тя била палава, всички навели виновно глави. Тогава извикали бай Иван портиера. - Бай Иване, ти имал ли си нещо общо със секретарката? - попитал деликатно шефа. -Ама моля ви се, на мойте години... - Хайде сега й съобщи, че е уволнена. *** Зима е.

Голям интерес към автомобилен салон София 2019 отчитат вносителите на автомобили в България от всички марки. По време на изложението тази година могат да се видят голям брой премиерни за българския пазар модели, което продължава до неделя. Снимки: Пламен

Скромна на вид 51-годишна пловдивчанка се оказа сред най-издирваните жени в Европа. В рамките на няколко години Радина Жечева успява да прибере спестяванията на десетки хора от цялата страна. Докато прокуратурата се накани да реагира, измамничката си плюе на петите и няма как да излежи 5-годишната си присъда