Меглена Кунева: Можем да се поздравим с честно проведена матура

https://www.24chasa.bg/novini/article/5507914 www.24chasa.bg

До 10:30ч. на 18 май никъде не са се появявали отговорите по БЕЛ. Можем да се поздравим с честно проведен зрелостен изпит, това съобщи вицепремиерът и министър на образованието Меглена Кунева.

Тя участва в стартирането на кампанията на "24 часа" "18 книги за вашето литературно пълнолетие", подкрепена от VIVACOM. Събитието бе официално открито от главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев.

Аз съм човек с професия читател завинаги. Светът е голям и книги се появяват навсякъде. Това сподели Меглена Кунева при откриването на кампанията.

В списъка с любимите си книги пропуснала Мопасан, "Бел ами" прочела в 4-и клас.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември