golden pages

Rent a Team – да правиш бизнес никога не е било толкова лесно

https://www.24chasa.bg/novini/article/5653552 www.24chasa.bg

Да правиш бизнес не е шега работа. Това изисква не само идеи, предприемчивост и капитал, а и много други неща. Човешкият фактор е едно от тях – и то едно от най-важните. Да наемеш квалифициран персонал, да го обучиш допълнително, да осигуриш работни места и заплати е сериозна задача и изисква много ресурс.

За щастие, с развитието на технологиите вече има и друг вариант, много по-гъвкав, по-изгоден и с по-малко риск. Този вариант се нарича Rent a Team и е услуга без аналог на българския пазар, успешно разработвана и предлагана от Golden Media Ltd.

Какво представлява Rent a Team? Това е професионално обучен екип, който може да продава вашите продукти или услуги на най-голямата база от фирми в България. Rent a Team се фокусира върху избраната от вас група клиенти и активно работи за вашия бизнес, като ги прозвънява непрекъснато. В допълнение към това, извършва маркетингови проучвания на пазара, с което оптимизира предлагането на вашия продукт.

Какви са предимствата на Rent a Team и защо е по-изгодно да наемете екип, вместо да създавате собствен? Тази услуга ще ви спести средства, време и нерви. Тя е идеалното решение за вас, ако не желаете да инвестирате в наемане на офис, разходи за телефон, наемане, обучение и менажиране на търговци. Дали ще наемете екип за по-дълъг период, или само за определени кампании – решението е ваше. Основното е, че предоставяйки продажбите в ръцете на добре обучени специалисти, вие можете спокойно да се концентрирате върху останалата част от вашия бизнес.

Как работи Rent a Team? Тъй като Golden Media Ltd е собственик и на Golden Pages, вие получавате достъп до класифицирана бизнес информация – най-богатата база данни в България. Екипът подготвя и съгласува телефонния скрипт, според който се извършват обажданията и започва да продава вашите продукти. Впоследствие изготвя статистика и отчети за проведените обаждания на определени отчетни периоди или в края на кампанията, включващи име и контакт на вашия клиент и резултат от обаждането. При желание от ваша страна, провежда имейл кампании, които значително увеличават шанса за продажба.

Като допълнителна услуга, Golden Media Ltd може да ви предостави проверена и точна информация за над 120 000 фирми в България, селектирана по отрасли, на териториален принцип и др., съобразно вашите нужди. А ако решите да организирате собствен търговски екип, тренерите на Golden Media Ltd могат да се заемат с професионалното му обучение. Всички обучения се изготвят специално за конкретния клиент, така че да отговарят максимално на неговите потребности и цели.

Какво ви гарантира Rent a Team? Професионално подготвен търговски екип, проверена база данни, топла връзка с бизнеса в България, редовни отчети, прецизност и внимание към детайла и най-важното – 100% удовлетворение на клиента. До този момент фирмата е работила по над 400 проекта на клиенти, допринасяйки за значителното увеличение на техните продажби.

И тъй като клиентската удовлетвореност е най-добрият атестат за качество, ето част от доволните клиенти на Golden Media Ltd, ползвали услугата Rent a Team: pCloud, Евробет ООД, Вестникарска Група България, Sodexo, Фреа Акспо, Dental Tribune, Getlocal, и др.

Не се колебайте, а станете част от тях, като се свържете за повече информация с Golden Media Ltd. Уверете се сами – да правиш бизнес никога не е било толкова лесно.

golden pages