10 години Golden Media

https://www.24chasa.bg/novini/article/5737025 www.24chasa.bg

Преди 10 години едни големи, жълти бизнес справочници влязоха безплатно във всеки български дом и офис. Тогава за първи път бизнесът си даде сметка, че не е нужно да лепи обяви по спирките, за да предлага своите услуги. Имаше нов, ефективен и адекватен начин тази информация да стига до потребителите, а бизнесът се сдоби с надежден и коректен партньор в лицето на Golden Pages.

Тази формула се оказа успешна и продължи да се развива, отговаряйки на изискванията на динамичния световен пазар и в крак с технологиите. Благодарение на това, от 6 години справочникът Golden Pages вече е изцяло дигитален и всеки ден десетки хиляди онлайн потребители получават полезна информация, а хиляди бизнеси успяват да привлекат нови клиенти.

За тези 10 години много неща се промениха. Икономиката премина през сътресения, бизнес средата стана по-динамична, а технологиите напреднаха. Информацията стана по-достъпна, а потребителите – по-взискателни. Едно нещо обаче остана непроменено и това е стабилното ни присъствие на информационния пазар с неизменно качество и актуалност на съдържанието. Независимо от трудностите, Golden Pages успя да се наложи като абсолютен лидер и да се превърне в най-разбираемия, надежден, достъпен и ценен източник на бизнес информация в страната. Нещо повече – той е еднакво полезен както за утвърждаване на имиджа и лидерските позиции на големия бизнес, така и за привличането на нови клиенти и изграждането на разпознаваемост на малкия и среден бизнес.

През септември 2014 година, с частично финансиране от Eleven Accelerator Venture Fund, марката Golden Pages™ е придобита от фирма Golden Media Ltd.

Мисията на Golden Media е да подкрепя и подпомага както българския бизнес, така и потребителите, като осъществява връзката помежду им. Ние сме една от най-бързоразвиващите се рекламни агенции на българския пазар, собственик на марките Golden Pages™ и Rent a TeamTM и предоставяме висококачествени маркетинг услуги. Помагаме на бизнеса да рекламира и оптимизира продажбите си, а на потребителите – да направят най-добрия избор. А за да отговорим адекватно на динамиката на пазара и да посрещнем неговите нужди, ние се развиваме непрекъснато и разширяваме гамата на услугите си.

Преди 2 години Golden Media реши да разшири дейността си, въвеждайки на българския пазар една услуга без аналог - Rent A Team. Вече всеки бизнес може да наеме професионално обучен екип, който да продава неговите продукти или услуги на най-голямата база от фирми в България. Rent A Team се фокусира върху избраната група клиенти и активно работи за бизнеса, като ги прозвънява непрекъснато. В допълнение към това, извършва маркетингови проучвания на пазара, с което оптимизира предлагането на продукта.

Предимствата на Rent A Team са безспорни. Тази услуга пести средства, време и нерви и е идеалното решение за всеки, който не желае да инвестира в наемане на офис, разходи за телефон, наемане, обучение и менажиране на търговци. Предоставяйки продажбите в ръцете на добре обучени специалисти, вие можете спокойно да се концентрирате върху останалата част от вашия бизнес.

А бизнесът трудно може да се наложи без реклама и това го знае всеки, който е оцелял в тези неблагоприятни времена. Затова Golden Media отиде още по-далеч, действайки и като рекламна агенция. Ние работим с водещите дигитални, печатни, радио и телевизионни медии, като предлагаме най-добрите цени. Предлагаме пълната гама от рекламни услуги за ефективно планиране на вашите кампании и проекти – разработване на стратегии, медийно планиране и купуване, цялостно управление на рекламни бюджети и много други. По този начин затваряме цикъла маркетинг-продажби, като не само рекламираме бизнеса на клиента, но и активно продаваме неговия продукт.

Благодарение на нашия опит, професионализъм и гъвкавост, ние оцеляхме и се развихме, като едновременно с това помагаме и на другите да го правят. Това е нашата мисия и отговорно можем да заявим пред вас, че няма да ви подведем. Ще работим заедно за просперитета на вашия бизнес, защото вашият успех е и наш.