Пуснаха на свобода Малката Рижа

https://www.24chasa.bg/novini/article/5763015 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Рецидивистът Симеон Стоянчов-Малката Рижа, е излязъл на свобода току-що, пише Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник. Рижата веднага се е отправил към култово бургаско заведение, за да се види с най-близките си приятели. Той е отишъл при тях преди да стигне до дома си в ж.к.“Изгрев“.
Малко преди 18 часа посетителите на въпросното заведение са останали силно смутени от присъствието на Стоянчов, който се смяташе, че ще освободи Бургас от присъствието си за по-дълго време.

Не е ясно дали той е пуснат в отпуска заради „добро поведение", или пък присъдата му е изтекла. При всички положение Симеон Стоянчов трябваше да излезе на свобода най-късно до края на годината, след като се оказа, че от наложеното му наказание 4 години и 11 месеца ще изтърпи едва 2 години.

Според българското законодателство присъдите се кумулират и „съгрешилите“ излежават само най-голямата от тях.

Зад решетките Симеон Стоянчов се замеси в няколко скандала. Един от тях бе свързан с любителското видео с пандиз кючека, заради което Министерството на правосъдието разпореди пълна проверка на дисциплината в затвора и това навлече сериозни проблеми на директора на затвора Бранимир Мангъров.

Въпреки тези гафове затворническите психолози твърдят, че се е преобразил напълно. Дадени му са отлични референции, които го изкарват ангелче. В пандела Рижата открил своята муза и станал художник със стилни маниери, дори спечелил няколко награди.