"Цецка Цачева" от с. Труд: Политиците да направят така, че хората да им повярват

https://www.24chasa.bg/novini/article/5790943 www.24chasa.bg
Кръстина Стайкова СНИМКА: Архив

Политиците да направят така, че хората да им повярват, е посланието на Кръстина Стайкова - двойничката на шефа на парламента и кандидат-президент на ГЕРБ Цецка Цачева от пловдивското с. Труд.

Въпреки че сега двете са с различни прически, хората често се припознават. Това се случи и на бившия конституционен съдия Георги Марков, каза самата Стайкова в сутрешния блок на Би Ти Ви. Двамата се засекли в сградата на телевизията - Марков бе гост на предаването малко преди Стайкова. "Той ми пожела успеха", каза Стайкова.

Запитана дали одобрява кандидатурата на Цецка Цачева, Стайкова каза: "Тя е умна жена, защо да не стане президент".

Тя каза, че ще гласува на президентските избори, прави го на всички избори. Стайкова разказа, че след като е спечелила дело за незаконното си уволнение от читалището в селото, където е работила 35 г., поискала да бъде възстановена. Оказало се, че не отговаря на изискванията за длъжността. Сега работи в читалището в съседно село.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември