Фандъкова: За да успее жена в политиката, трябва да работи два пъти повече (На живо)

https://www.24chasa.bg/novini/article/5802661 www.24chasa.bg
Снимка: Йордан Симеонов

За да успее една жена в политиката, тя трябва да работи два пъти повече, за да постигне резултати и Цецка Цачева го може. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова по време на официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България, съобщи Фокус.

Гледай на живо тук

„Днес българският народ се нуждае от сигурност, но и от ясна посока. Това може да стане само с обединение на нацията, защото когато оставяме дребните цели да разединяват нацията, губим за бъдещето поколение на България“, заяви Фандъкова.

„Обичаме да казваме, че България е кръстопът между изтока и запада, днес тя е и границата на Европа и това е предизвикат, на което трябва да отговорим всички институции“, допълни тя.

„Благодарение на политиката на българското правителство и на усилията на министър-председателя днес българските граници за защитени“, подчерта Фандъкова. По думите й държавата има нужда от ясна стратегическа цел. „За мен тази цел е образоването и хората които могат да защитят сигурността и ясната цел – образованието - това са нашите кандидати за президент и вицепрезидент“, заяви тя.

„Президентската институция има силата да задава цели и да търси съгласието на нацията“, посочи Фандъкова. Тя изтъкна, че Цецка Цачева е изключително отговорен и много балансиран политик, както и човек,който има специално отношение към българското образование.

„Тя също като мен знае, че за да успее една жена в политиката тя трябва да работи два пъти повече, за да постигне резултати и Цецка Цачева го може. С подкрепата на вицеадмирал Манушев вярвам, че това е президентската двойка, която не само ще спечели избори, но е и ще води България напред“, коментира още Фандъкова.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов