golden pages

Golden Pages събра златните бизнеси на България в едно изключително издание

https://www.24chasa.bg/novini/article/5803986 www.24chasa.bg

10 години изминаха от момента, в който Golden Pages влезе безплатно във всеки дом и офис, за да осъществи връзката между потребителите и бизнеса. За тези 10 години, въпреки сътресенията и трудностите, жълтият бизнес справочник успя да се наложи като абсолютен лидер на информационния пазар, а през последните 6 години, отговаряйки на динамичните изисквания на пазара и развитието на технологиите, той вече е изцяло дигитален. Благодарение на това, всеки ден десетки хиляди онлайн потребители получават полезна информация, а хиляди бизнеси успяват да привлекат нови клиенти.

Но за да не сме голословни, нека оставим фактите да говорят. Знаете ли, че:

- Golden Pages е първия издател на класифицирани бизнес справочници в България.

- Golden Pages е единствения издател в България, отпечатал в продължение на 5 години по над 1 000 000 справочника на година в обем от минимум 300 страници.

- Golden Pages е отпечатал над 1 500 000 000 рекламни страници (може би изчитането на тази цифра ще ви затрудни, затова ще я изпишем с думи: един милиард и петстотин милиона страници - да, правилно прочетохте). Ние сме единственият издател в България, позволил си някога да работи в такива обеми, и то в едни от най-тежките времена на световна икономическа криза.

- Поради огромните обеми на Golden Pages и с цел сигурност, нито една печатници в България не може да обслужи изданието. Затова то се отпечатва в Полша, в специална печатница за бизнес справочници.

- През 2007 г. Golden Pages разполага с най-големия собствен търговски екип в страната, наброяващ 150 търговеца.

- Поради огромните обеми и липсата на складова база, Golden Pages използва за склад зала номер 3 на НДК.

Всички тези факти станаха реалност благодарение на успешното и взаимно полезно сътрудничество на Golden Pages с българския бизнес. Вече е реалност и изданието „Златните бизнеси на България“, с което отбелязваме 10 години присъствие на информационния пазар. В този наръчник по мениджмънт сме събрали опита на нашите рекламодатели, тяхното „златно“ ноу-хау и безценните им съвети към тези, които тепърва прохождат в бизнеса.

Луксозното юбилейно издание „Златните бизнеси на България“ излиза в много голям тираж, разпространява се безплатно чрез куриери и вече се радва на огромен интерес. То е нашият жест и подарък за вас, нашите партньори. Без вас всичко това нямаше да е възможно.

Благодарим ви за тези успешни 10 години! Продължаваме заедно напред.

golden pages