Бат Сали със сърдечна криза, отложиха делото срещу него

https://www.24chasa.bg/novini/article/5804401 www.24chasa.bg

Депутатът от ДПС Александър Методиев, който е обвинен за хулиганство, е постъпил в болница тази сутрин със сърдечна криза, това стана ясно в началото на първото заседание срещу народния представител. Това бе и поводът на делото да не бъде дадено ход и то веднага да бъде отложено за 14 ноември. Бат Сали държал лично да присъства на заседанията.

Депутатът ще отговаря за това, че на 1 май около 16,10 ч е извършил неправилно изпреварване, униформените му дали сигнал, но той само ги подминал.

Малко по-късно през същото място преминава автобус, който е спрян е за проверка. Единият от пътуващите е без документи, а един от пътниците се обадил на Бат Сали, който пристигнал веднага с груб тон.

Той посъветвал мъжа без лична карта да не подписва акта, както и станало, след това започнал да размахва депутатската си карта. Заради двете си постъпки той се сдоби с обвинение за хулиганство и за неподчинение на полицейско разпореждане.

Според евентуалната присъда за обвинението срещу него - 5 години лишаване от свобода, не се изисква задължителното му присъствие в съдебната зала.