20 уникални апарата в столичната Първа градска болница

https://www.24chasa.bg/novini/article/5809593 www.24chasa.bg

С 20 уникални апарата за клиниките по уши, нос и гърло, офталмология, хирургия и клинична лаборатория разполага общинската Първа градска болница в София.

Сред тях е апарат за резекция на черен дроб, който осигурява безкръвно лечение на метастази, очен скенер, с който се лекуват глаукома и заболявания, водещи до ранна слепота, лазерен апарат за лечение на мътнини в стъкловидното тяло на окото, видеоапаратура за диагностика и оперативно лечение, радионож, операционна маса за пациенти, страдащи от болестно затлъстяване.

Иновативната апаратура, с която разполагат само няколко частни болници в столицата, струва 840 000 лв. Над 4,6 млн. лв. за ремонт на болници и нова апаратура е отпуснала тази година Столичната община. (24часа)

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Рекламен бос се оказа част от бандата на Евлоги Станоев - Голямата Бирма, показа проверка на "България Днес". За момента името на Любомир Иванов не е обявявано официално от разследващите като част от мащабната схема на Станоев за производство и търговия с нелегални цигари. Информация за дейността му има еднствено в сайта на Интерпол,

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Благодарна съм, че си партнирам с него в "Откраднат живот" КОЯ Е ТЯ Неда Спасова е родена на 19 февруари 1992 г. във Враца. През 2014 г. завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност "Актьорство за драматичен театър" в класа на проф. Маргарита Младенова. От началото на 2018 г. е част от трупата на Театър "София".