Rent A Team – умното решение за вашия бизнес

https://www.24chasa.bg/novini/article/5905118 www.24chasa.bg

Бизнесът е динамична система. Правилата в него се променят в съответствие със средата и глобалните тенденции, а нещо, което преди 20 години е изглеждало немислимо, днес може да се окаже най-доброто решение. Но колкото и да се променят реалностите, има неща, които остават неизменни и важни, основната цел на всеки бизнес – ефективността и печалбата. В идеалния вариант - осъществени с минимални разходи.

Вероятно си мислите, че идеални варианти няма, но не забравяйте – нещо, което е изглеждало немислимо, днес е напълно естествено. Например да наемете екип, вместо да поддържате собствен.

Точно това предлага Golden Media с новата си услуга Rent A Team, без аналог на българския пазар.

Rent A Team е професионално обучен екип, който продава вашите продукти или услуги на най-голямата база от фирми в България. Той работи активно за вашия бизнес, като се фокусира върху избраната от вас група клиенти и я прозвънява непрекъснато, а в допълнение извършва маркетингово проучване на пазара и оптимизира предлагането на вашия продукт.

Възползвайки се от услугата Rent A Team, вие пестите средства, време и нерви. Ако не желаете да инвестирате в наем на офис, разходи за телефон, наемане, обучение и менажиране на търговци, това е най-доброто решение за вас. Дали ще наемете екип за по-дълъг период или за определена кампания, решавате вие. Най-важното в случая е, че предоставяйки продажбите в ръцете на добре обучени специалисти, вие можете спокойно да се концентрирате върху останалата част от вашия бизнес.

И понеже удовлетворените клиенти са най-добрият атестат, нека те говорят вместо нас:

„Преди време решихме да използваме външни търговци, които да ни подкрепят в предлагането на нашата услуга на българския пазар. В началото бяхме леко резервирани, защото разработваме клауд услуги, които изискват много високо ниво на експертност и познаване на продукта в дълбочина. В действителност, резултатите бяха толкова добри, че вече осми месец работим с Rent a Team.“

pCloud

„Rent a Team показа едно много високо ниво на качество на обслужване. Благодарим на целия екип от търговци, за съдействието, професионализма и успешната съвместна работа.“

Виктория Игбаубоа, Tърговски директор

Евробет ООД

„Поверихме на Rent a Team една от важните ни кампании. Резултатите надхвърлиха всички наши очаквания. Rent a Team е интелигентното решение и смятаме да се възползваме отново”

Марин Илиев, Търговски Директор

Sodexo

“Използвахме Rent a Team, за да генерира качествена информация за потенциални клиенти и бяхме много впечатлени от резултатите. Задачата на екипа беше да организира срещи за нашите експерти, като представи услугата ни по професионален начин, така че да отсее заинтересованите фирми. Изработихме заедно телефонен скрипт, с който да работят консултаните, след което получавахме редовни доклади за дейността им. Резултатите надминаха очакванията ни, особено по отношение на качеството.

Препоръчвам услугите на Rent a Team на всички фирми, които искат да аутсорсват продажбите си.”

Бойко Димитрачков, Управител

Фреа Акспо

“В края на 2014 наехме Rent a Team за един месец, със задачата да продават реклама в печатните и онлайн издания на ’24 часа’, ‘168 часа и ‘България днес’. Резултатите бяха повече от добри и сключихме дългосрочен договор с компанията за продажба на нашите рекламни продукти. Впечатлен съм от професионализма на екипа, започвайки с чудесните скриптове, който разработиха и свършвайки с продажбените резултати.

Ако имате нужда от високо квалифициран търговски екип, но нямате възможност да сформирате свой, скъпо струващ екип, ви препоръчвам да се възползвате от услугите на Rent a Team. ”

Иван Михалев, Търговски директор

Вестникарска Група България