Петрич прави индустриална зона

https://www.24chasa.bg/novini/article/5921069 www.24chasa.bg
Димитър Бръчков, кмет на община Петрич.

Обособяването на индустриална зона е сред приоритетите в работата на общинското ръководство в Петрич, обяви кметът Димитър Бръчков. "През тази година предприехме стъпки за придобиването на 500 дка на бившето стрелбище. Имаме идея там да е индустриалната зона, за да не се натоварва инфраструктурно градската част. В тази зона наши и чужди инвеститори ще могат да построят предприятия, да инвестират в местната икономика и да открият работни места", допълни Бръчков. 

Друг важен приоритет е придобиването от общината на бившето военно поделение и превръщането му в градски парк, за което вече има готов проект, представен на обществеността.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Дъщерята на Аня Пенчева залюби млад поет Не съм сама, имам си сериозно гадже, казва водещата! Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ поет. Двамата са много отдадени един на друг и нищо чудно скоро да минат под венчило. "Не съм сама, имам гадже!

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

Торта от холивудския ас Майкъл Медсън зарадва актьора  Асен Блатечки навърши 47 години с... опит за самоубийство! Фенките на актьора могат да са спокойни, защото това се случи единствено в името на изкуството, на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Там Блатечки влезе в кожата на Итън Алън Хоули,