golden pages

Golden Media – силата на добрата реклама в точното време

https://www.24chasa.bg/novini/article/5931434 www.24chasa.bg

Празниците са време за равносметки и обещания, удовлетворение и надежда, веселие и радост. Но освен всичко това, те са и време за харчене. Колкото и да роптаем срещу свръхконсумацията и пресищането, то е по-силно от нас – желанието след една изпълнена с труд и самодисциплина година, да му отпуснем края, да развържем кесиите и да се наградим. Принципът на удоволствието, формулиран от Фройд, според който хората се стремят към колкото се може повече приятни преживявания, е неизменна част от човешката психология и се отнася с пълна сила за празничните дни. Особено за коледно-новогодишните празници, когато сме обрали плодовете и сме прибрали реколтата.

Но ако за редовия потребител това е времето, в което джобовете му олекват, то за бизнеса е точно обратното. Според изследванията, в дните около Коледа нивата на потребление скачат с десетки проценти. Купуват се не само подаръци, но и храни, напитки, почивки, предмети за дома – с други думи, всичко. В този период празничното пазарно поведение се проявява най-силно, потребителите харчат най-много, а борбата за клиенти е най-ожесточена. Ако сте от страната на бизнеса, сега е моментът за една силна и впечатляваща маркетингова кампания, с която не само да реализирате печалба, но и да заложите добри позиции на продукта си за следващата година.
Традиционно около Коледа медиите облъчват агресивно потребителите с всевъзможни рекламни послания. Това води от една страна до естествено пренасищане и претръпване към рекламата, а от друга – до повишена взискателност, търсене на повече информация и по-внимателно избиране.

Очевидно е, че в тази ситуация ви трябва нещо повече от това, просто да предлагате добър продукт или услуга. Трябва ви изключително добра маркетингова и рекламна стратегия, правилно позициониране, грабващо послание. Иначе казано, трябва ви добър съюзник, достатъчно опитен, за да знае кое как се прави и достатъчно креативен, за да ви даде тласък и да ви помогне да се откроите. А името на този съюзник е Голдън Медия ООД.

Голдън Медия ООД (Golden Media Ltd.) е една от най-бързоразвиващите се рекламни агенции на българския пазар и собственик на марките Golden Pages™ и Rent a TeamTM. Нашата мисия е да подкрепяме и подпомагаме както българския бизнес, така и потребителите, като осъществяваме връзката помежду им. На бизнеса помагаме да рекламира и оптимизира продажбите си, а на потребителите – да направят най-добрия избор. За да отговорим адекватно на динамиката на пазара и да посрещнем неговите нужди, ние се развиваме непрекъснато и разширяваме гамата на услугите си.

Работим с водещите дигитални, печатни, радио и телевизионни медии, като даваме атрактивни цени. Предлагаме пълната гама от рекламни услуги за ефективно планиране на вашите кампании и проекти – разработване на стратегии, медийно планиране и купуване, цялостно управление на рекламни бюджети и много други. По този начин затваряме цикъла маркетинг-продажби, като не само рекламираме бизнеса на клиента, но и активно продаваме неговия продукт.

Стратегия и консултиране; брандинг и разпознаваемост; онлайн медийно планиране, купуване и реализиране на дигитални, печатни, радио и телевизионни реклами; пърформанс маркетинг; Adwords одит; Adwords автоматизация; имейл маркетинг; Social network; Facebook; Instagram; Linkedin; Google +; Twitter – това са само част от сферите ни на действие.

Благодарение на нашия опит, професионализъм и гъвкавост ние оцеляхме и се развихме в една конкурентна и икономически неблагоприятна среда, а името ни се превърна в синоним на коректно партньорство и добре свършена работа. Това можем да направим и за вас – заедно да покажем, че сте най-добрите.

Не губете време и не пропилявайте дните, които остават. Ние ще ви помогнем да представите своя продукт или услуга по най-добрия начин, на подходящата целева група и в точното време. Приключете 2016 с печалба и посейте семената на успеха в 2017. Добре измислената, планирана и реализирана рекламна стратегия ще ви се отплаща дълго. За нас остава удовлетворението, че сме спомогнали за просперитета на вашия бизнес. Защото вашият успех е и наш.

golden pages