"168 часа": Герджиков отказа да се премести в "Бояна", гардовете го пазят в кола

https://www.24chasa.bg/novini/article/6028563 www.24chasa.bg

Служебният премиер Огнян Герджиков отказа да се премести в резиденция "Бояна" за седмиците, в които ще бъде начело на държавата. Професорът предпочете с жена си да останат на стария си адрес в центъра на София, съобщава "168 часа". Което със сигурност създаде проблеми на Националната служба за охрана. 

Веднага след встъпването му в длъжност гардовете завардиха кооперацията, в която живее служебният премиер. Специалисти дойдоха да монтират камерите и другата необходима техника за охрана. Явно обаче е било преценено, че няма нужда от будка за часови, каквато имаше по времето когато Герджиков беше председател на Народното събрание. 

За толкова кратко време от НСО са решили да действат с подръчни средства и са паркирали една от служебните коли точно пред входа на кооперацията, в която живее професорът със съпругата си. Тя ще изпълнява ролята на охранителна будка в следващите седмици. Гардовете на смяна се топлят в колата, когато не се разхождат пред външната врата на сем. Герджикови. Съседите със сигурност са доволни от новите мерки, тъй като могат съвсем спокойно да оставят домовете си отключени. Няма кой да пипа! 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата