"168 часа": Георги - техник денем, жиголо нощем: Поръчват ме и пенсионирани

https://www.24chasa.bg/novini/article/6051192 www.24chasa.bg

30-годишният Георги, който по професия е техник-поддръжка в голяма фирма в България, в момента е топжиголо в страната. Младежът заработва минимум по 2000 лева на месец от сексласки с жени и мъже на различна възраст.

Пред "168 часа" той разказа, че това му било хоби, с което се разтоварвал в свободното си време, но парите, които изкарвал, били предостатъчни. Въпреки това не се отказва от професията, която е специализирал - "Компютърни системи и технологии" в Техническия университет в София.

"Всичко започна на шега. Приятели на майтап ми казаха, че точната професия за мен е жиголо. Те знаеха, че обичам да опитвам нови и луди неща и съм достатъчно разкрепостен за това", разказа младежът.

Така той решава да си пусне обява в сайт за такива услуги, като качва кратко описание и свои предизвикателни снимки, поставяйки цена от 100 лева.

"Мъжът ви ви е изневерил, не Ви напуска досадният спомен? Върнете му го и се позабавлявайте."

Остава обаче изненадан от факта, че го търсят повече мъже, въпреки че изрично е написал, че предлага ласки само за жени.

"Бях споделил, че мога само и единствено да бъда с дами. 2 часа по-късно получих обаждане от мъж. Оказа се, че в следващите месеци десет пъти повече представители на силния пол ме търсеха, но аз им отказвах. В един момент си казах колко ли пари губя по този начин и реших да опитам, но само и единствено като активен партньор", разказа още Георги.

Той променя старата обява, като условието е цената за мъже да е двойно по-висока - 200 лева. Оттогава 30-годишният мъж работи около 15 дни в месеца и се среща с различни типажи. Така например първата му среща с мъж била с 35-годишен столичен бизнесмен, който крие от своята приятелка породилото се у него желание за интимни ласки и от силния пол.

"Той ме посрещна и вървяхме около 15 минути до дома му, тъй като клиентите винаги ме посрещат и ме водят до адреса си - казва жиголото. - По пътя ми разказваше за своята успешна кариера и сподели, че крие тези свои пориви към неговия пол от приятелката си. Минахме през магазин и той напазарува алкохол, ядки и всичко необходимо за една вечер в приятна обстановка. Не можете да си представите в каква кооперация живее. Апартаментът беше огромен, а таванът светеше в различни цветове. Камината беше дигитална, включваше се с едно копче на дистанционното."

По думите му той не е чувствал притеснение, докато клиентът не му споделил, че има желание да е активен. Тогава Георги категорично отказал и решил да си тръгне, но бизнесменът го спрял. Казал му, че няма проблем и да е пасивен, стига да запази дискретност.

"Тук е интересната част. Повечето мъже, с които съм бил, да не кажа почти всички, си имат сериозна връзка с жена. Половинките им дори и не подозират, че се разнообразяват по този начин и че имат такива желания", обясни Георги.
Дамите също не оставали по-назад и редовно изумявали жиголото със своите странни фетиши. Така например с него се свързва 40-годишна софиянка, която си пада по BDSM, т.е. доминантството, задушавания и агресия в секса.

"Когато отидох на адреса, тя ми каза, че не иска никакъв секс, а само да бъда неин роб. Просто не го очаквах. Всичко започна стандартно, само със събличане. След което дамата извади намордник и го постави на врата ми. Бях втрещен от това.

Интересното е, че визитките на Георги са на три езика - български, немски и чешки, тъй като имал и опит с чужденци. Това станало по време на командировката му в Германия. Преди две години той бил изпратен за 10 месеца в Лудвигсбург, където също решил да пробва своя късмет във втората професия.

С какво е различен там този "развлекателен" бизнес четете тук - в "168 часа".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата