Зловещи подробности от миналото на двойката от трагедията в Казанлък

https://www.24chasa.bg/novini/article/6097480 www.24chasa.bg

Болезнена ревност и спор за почти 30 хиляди лева е в основата на семейната вендета, разтърсила Казанлък вчера сутринта. Ченгето Драгомир Кирчев гръмна жена си Галя Козарева след пореден скандал и призиви да се събират. Малко след 6 ч. Кирчев издебва партньорката си, с която живее от 18 години, пред блок 46 в квартал „Васил Левски“. Щом жената излиза от входа, той се затичва след нея и я спира. Двамата разменят няколко думи и отново се скарват. Галя понечва да тръгне за работа. В този момент Драгомир вади служебния си пистолет и я прострелва пет пъти. Секунда след това се гръмва в главата. Трупът му пада върху този на любимата.

Като служител в Охранителна полиция на Драгомир му се налага почти денонощно да е на любимия мотор. Едва прибрал се вкъщи, той моментално сяда на някой от десетината си лични возила. До него винаги е Галя, облечена с рокерски дрехи и личен изключително скъп мотор, купени от ченгето. Двамата почти постоянно са по пътищата и посещават мотосъборите в цялата страна.

Именно страстта към моторите на двамата е в основата на жестоката трагедия, обясняват хора в Казанлък. По думите им Драгомир ревнувал жестоко Галя. Дори и един поглед от чужд мъж по време на мотосъборите бил достатъчен да го изкара извън нерви. Още на място той правел сцени. Когато двамата се прибирали у дома, следват люти скандали.

Нещата загрубяват, след като Кирчев се пенсионира от МВР и многото свободно време го кара да мисли за глупости. Повод е работата на Галя като служител в бюфета на частна фирма.

Бившето ченге си внушава, че приятелката му има любовник, и започва да я следи. След няколко засечки и сцени на улицата жената не издържа и в края на миналата година двамата се разделят. Скарването проваля и плановете им най-после да сключат граждански брак.

След като Гала и дъщеря й се изнасят, Драгомир се променя, разказват негови близки.

"В един момент я умоляваше да се върне. Падаше на колене и се кълнеше, че няма повече да я ревнува. След като Галя отказваше, Драго изпадаше в другата крайност. Крещеше, че като не е с него, трябва да му върне всички пари за мотори, дрехи и оборудване, които е потрошил по нея. Обясняваше, че става дума за близо 30 хиляди лева", разказват познати на ченгето.

Повече четете в "България днес"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Софийска градска прокуратура е образувало досъдебно производство, след получен сигнал от шестима члена на Висшия съдебн съвет. Той е за това, че случайното разпределение на делата в съдилищата, може да се манипулира. Това би могло да стане дори от хора със слаби компютърни умения, единствено имащи електронен подпис, заяви току-що Сийка Милева

Починал е бащата на президента Румен Радев - Георги. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Смолян. "Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования. Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици. В такъв тежък ден не бих си го позволил", заяви в Смолян премиерът Бойко Борисов

Очаквания пик на COVID-19 според всички експерти се очаква да настъпи в България през следващите 2-3 седмици. Състоянието на болниците и отделенията в страната, които ще трябва да приемат нарастващия брой заболели обаче буди силна и оправдана тревога. Снимки на хора публикувание в социалните мрежи от инфекциозните отделения във Видин и Велико