Слави отговаря на "24 часа": Флориан Скала не ми е партньор, неговите началници са (видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6179068 www.24chasa.bg

На въпрос на "24 часа" защо все пак са направили предаването, въпреки че вероятно са подозирали спирането му, Слави Трифонов отговори:

"Харесвам Канна Рачева и отдавна я харесвам. Канна Рачева е служител на bTV и работи в bTV новините. Тя е служител. Аз съм партньор на bTV. Когато Канна Рачева и аз започнахме да работим бяха други собственици и мениджъри. Аз не съм служител на bTV, аз съм партньор. На мен не могат да ми спират предаването, могат да не ми го излъчват. Моите взаимоотношения са такива. Партньор съм не на нейните мениджъри, а на нейните собственици."

Слави Трифонов каза, че сегашният мениджър на бТВ Флориан Скала не му е партньор, а неговите началници са му партньори. Проблемите на Слави започнаха откак Скала пое управлението. Той се е разпоредил шоуто да бъде гледано предварително и да се спира ако наруши телевизионните стандарти.Аз се съобразявам с моята свободна воля, аз съм си началник, продължи още Трифонов. 

На въпроса на "24 часа" дали след трето евентуално спиране на предаването, Слави Трифонов ще свали шоуто, той отговори, че по закон трябва да стане систематично свалянето. "Не е въпрос за казус, а чисто договорни отношения. Не мога да коментирам писмото, което ми пратиха от бТВ, защото по договор има клаузи за конфиденциалност", каза още Слави.