Проф. д-р Венцислав Мутафчийски е новият началник на ВМА

https://www.24chasa.bg/novini/article/6205133 www.24chasa.bg
Полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски (вляво) зае поста на настоящия здравен министър проф. Николай Петров. СНИМКИ: Фейсбук

Полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски е новият временно изпълняващ длъжността началник на Военномедицинска академия (ВМА). Това съобщиха от лечебното заведение.

На церемонията по сдаване и приемане на поста е присъствал заместник-министърът на отбраната от служебното правителство Стефан Петров.

Стефан Петров е изказал своята признателност към досегашния началник на болницата генерал-майор проф. Николай Петров, който стана министър на здравеопазването. Проф. Николай Петров е благодарил на членовете на своя екип и им пожелал да надминат постигнатите до момента резултати.

Проф. д-р Венцислав Мутафчийски е обещал да продължи традициите.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.

Пресният лидер на СДС Румен Христов дори на улицата е готов на преговори за бъдещо дясно обединение. Топпапараците на "България Днес" изловиха Христов с униформен за партията тоалет - синьо сако, синя риза и сини дънки, да обикаля с приятел с наръч документи след конгреса на десницата. Двамата бяха улисани в задълбочен,