409-те добри сърца!

https://www.24chasa.bg/novini/article/6306751 www.24chasa.bg
Издателят на “24 часа” Венелина Гочева съобщава на министър Николай Петров резултатите от допитването сред читателите на вестника за проблемите в здравеопазването, а той отговаря като в блицконтрол какви са намеренията на екипа му по всеки от тях.

Справочникът с лекарите и указател как да се свържете с тях е вече в добрите павилиони за вестници и големите книжарници. 

С номинациите си читателите на “24 часа” включиха рекордно много лекари в новото издание на книгата “Лекарите, на които вярваме” - тя съдържа 409 имена на отлични професионалисти с човечно отношение към пациентите. За първи път бяха номинирани и зъболекари.

Призовете “документ” за доверието лекарите получиха на тържествена церемония, която по традиция се проведе в пленарната зала на Народното събрание в присъствието на председателя на парламента Димитър Главчев, зам.-председателя д-р Нигяр Джафер, председателя на здравната комисия д-р Даниела Дариткова, министъра на здравеопазването проф. Николай Петров, депутати, представители на съсловни организации, представители на фармацевтични компании, директори на болници.
Новият справочник “Лекарите, на които вярваме” с имената на отличените от читателите лекари и как да се свържете с тях може да бъде намерен в добрите павилиони за вестници и големите книжарници. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тервел Пулев отиде на футболен мач, видя зоркото око на "България Днес". Като част от публиката, боксьорът нямаше как да остане незабелязан и голяма част от времето прекара в раздаване на автографи и снимки на екзалтирани фенове. След края на мача, който не успя да проследи качествено, той си тръгна от скамейките заедно със съпругата си Диана

Вталена и освежена изглежда Карина Караньотова, забеляза "България Днес". Репортерката в БНТ 2, която стана майка преди 5 години на малкия Иво, показа стегната фигура край работното място. Журналистката май е прежалила неприятната случка от лятото, когато сподели, че са й откраднали портмоне с 350 лв. от плажна маса на родното Черноморие

На плаж се отдаде в последните септемврийски дни най-бързата бяла жена на света Ивет Лалова. Тя показа, че лятото за нея изобщо не е свършило. Българската спринтьорка се разхвърля по бански и забегна по Средиземноморието, за да събира слънчеви лъчи. Ивет е в компанията на своя съпруг Симоне Колио, с когото са отседнали в усамотена вила на брега