Откриха трупа на 77-годишен от Видинско в двора на къщата му, задържаха сина му (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6335282 www.24chasa.bg
Тялото на мъжа е било открито заровено в двора на къщата му във видинското село Кошава Кадър : youtube

В хода на предприето разследване в сряда криминалисти извършили оглед в частен имот на ул.”22-ра” във видинското с. Кошава. Сред буйната растителност на двора били намерени заровени човешки трупни останки. При последвалата аутопсия и оглед, извършени от съдебен лекар във видинската болница, било установено, че костната структура е на възрастен мъж, предава konkurent.bg

От извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия полицейските служители събрали данни, че трупните останки са на 77-годишен обитател на имота. Ден по-рано, по молба на кмета на селото, мъжът бил обявен за издирване, като лице в неизвестност повече от два месеца.

За изясняване на случая с полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан синът на мъжа - Павлин, 42-годишен, живущ на същия адрес. Уведомена е окръжната прокуратура във Видин, по случая е образувано досъдебно производство. Под ръководството на наблюдаващ прокурор продължава работата по установяване на факти и обстоятелства, имащи отношение към провежданото разследване.

Работи се по версията, че синът е заровил баща си в двора, за да продължава да му получава пенсията, тъй като няма никакви доходи.