Рекорден трафик отчитат от "Дунав мост 2"

https://www.24chasa.bg/novini/article/6374698 www.24chasa.bg
Рекорден трафик отчитат от Дунав мост Видин-Калафат Снимка : Архив

Рекорден трафик отчитат от Дунав мост Видин-Калафат, съобщава БНР.

96 000 автомобила са преминали миналия месец, което се случва за първи път от откриването на моста.

Според директора на дружеството за управление на съоръжението, Любомир Низамов, трафикът по Дунав мост Видин-Калафат се е увеличил с около 20%.

От началото на отпускарския сезон в Европа, който традиционно започва в края на юли и началото на август, се наблюдава тройно увеличение на леките автомобили. Броят им в най-натоварените дни достига до 900.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември