Пожарът до сметището на Пазарджик е изгасен, но се охранява

https://www.24chasa.bg/novini/article/6388645 www.24chasa.bg
По информация на "Фокус" сметището продължава да дими и към момента. Снимка Архив

Пожарът до сметището на Пазарджик е изгасен, но се охранява. Това съобщи началникът на „Националния оперативен център“ към ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН) комисар Тошко Бързилов пред "Фокус". „Всичко е ликвидирано, оставено е за охрана. Напълно е изгасено, охранява се. Имайте предвид, че е много сухо и може да избие някъде, защото това са големи площи. Няма 100% гаранция, че няма да задуха вятър“, обясни комисар Бързилов.

По информация на "Фокус" сметището продължава да дими и към момента.

Той допълни още, че няма други пожари, които да са притеснителни на този етап. „Имаше в община Мокреш през нощта в широколистна и смесена гора. И там е ограничен напълно. Много е важно гражданите, които са в полето, да бъдат много внимателни и да не допуснат запалвания при боравенето с огън“, посъветва комисар Тошко Бързилов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Зрелищен масов бой си спретнаха ултраси на "Левски" и ЦСКА. Футболните хулигани уговарят мелето в двора на гимназията "Вела Пеева" във Велико Търново и се маризят до кръв, като крайни победители излизат "сините" привърженици. Информацията "България Днес" научи от запалянковци и е потвърдена и от директора на школото Ангел Янчев.

Актрисата Деси Бакърджиева се зарадва изключително много при срещата си със свой стар познайник, видя "България Днес". Екранната доктор Хинова от сериала "Откраднат живот" случайно се видя с приятел, с когото не е общувала от дълго време. Деси едва разпозна старата си дружка, но след това двамата си побъбриха надълго и нашироко пред Народния

Венцислав Мартинов е хуморист имитатор, режисьор, продуцент и автор на текстове за поп песни и телевизионни сценарии. Роден е на 9 януари 1959 г. в София. Завършил е ВИИ "Карл Маркс" (дн. УНСС) със специалност "Счетоводна отчетност" и Института за театър, музика и кинематография "Николай Черкасов" (Санкт Петербург, Русия),