“Енерго-Про” готова за 15 септември

https://www.24chasa.bg/novini/article/6446310 www.24chasa.bg
"Енерго-Про" провери всички електроразпределителни съоръжения. СНИМКА: 24 часа

“Енерго-Про” подготви електроразпределителните съоръжения за началото на учебната година, съобщават от компанията.

Дни преди първия учебен ден са проверени всички електрически касети и трафопостове, захранващи училища, университети и детски градини в Североизточна България. В срок са извършени планираните профилактики, подменени са елементи по съоръженията, направени са тестове, гарантиращи сигурността на снабдяването.

На 15 септември не се предвиждат планови прекъсвания на електрозахранването в районите на учебни заведения на територията, обслужвана от “Енерго-Про Мрежи”. Екипите са готови да реагират в случаи на повреди по мрежата.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

100 Кила вече има диплома... за средно образование. Рапърът най-сетне завърши, въпреки че е на 32 години. С много труд, упоритост и часове, прекарани над учебниците, Явор Янакиев, както е името на изпълнителя, сбъдна една своя мечта. "Мили хора, благодаря ви", написа Килата, под снимка с преподавателите си.

Сълзи измокриха бузите на актьора от Народния театър "Иван Вазов" Владо Карамазов. Заедно с него си поплакаха Светлана Янчева, Радена Вълканова, Елена Телбис, Радина Кърджилова и София Бобчева. Драмата е част от въплъщенията на актьорите за трейлъра към постановката, която в момента репетират - "Танцът Делхи".

Безпрецедентно вкарват 20 хиляди долара и 108 кила амфетамини за над 3 милиона в съдебната зала! Това ще се случи на следващото заседание по делото срещу наркобанда, по което е подсъдим и бившият гард от ВИС Енчо Янакиев, научи "България Днес". Тлъстата сума в чуждестранна валута бе потърсена вчера от адвокат Георги Неделчев,