MiniZaem с промо кампания за онлайн кредити

https://www.24chasa.bg/novini/article/6467698 www.24chasa.bg

Времената са трудни, времената са тежки и парите все не достигат. Непредвидените разходи винаги идват в най-неподходящия момент, битовите сметки ни изненадват с все по-големия си размер и ни е все по-трудно да се справим сами финансово… Търсим заеми от роднини, втора работа и какво ли не, но парите все не ни достигат.

Ако и вие често изпитвате финансови затруднения и се нуждаете от малко свежи пари, за да се справите, сега е моментът да кандидатствате за бързи кредити от кредитна компания Мини Заем.

От 24.09 до 07.10.2017 година от MiniZaem.bg дават старт на поредната си промоционална кампания за кредити с отстъпка от 30% от лихвата. Кампанията е предназначена за всички потребители на финасовата институция, без значение дали са редовни или нови клиенти и всеки, който има нужда от кредити онлайн може да се възползва от отстъпката.

За да се възползвате и вие от изкусителната промоция е достатъчно да заявите своето желание да ви бъде отпуснат кредит в рамките на есенната промоция (24.09 - 04.10). Самото кандидатстване се извършва по познатия начин - напълно онлайн и без никакво забавяне, и без необходимост да представяте купища документи.

Това, което ви е необходимо е валидна лична карта, да сте на трудов или граждански договор и да поискате своя онлайн заем с отстъпка от 30% в рамките на провежданата кампания.

Мини Заем е кредитна компания, която развива активна социална политика и работи в полза на своите клиенти. Кампаниите с различни отстъпки, които кредитната организация предприема редовно са само част от начините да бъде в услуга на всеки свой клиент, който се нуждае от малък заем в точното време.

Имате ли нужда от малко финансова помощ навреме? Кандидатствайте за онлайн кредит от 24.09 до 07.10 и вземете своята отстъпка от 30% от MiniZaem.bg!