Отреклият се от Румен Радев експерт: Срещата с Клинтън преля чашата

https://www.24chasa.bg/novini/article/6469392 www.24chasa.bg

Боян Чуков – експерт по сигурността и борбата с тероризма, бивш дипломат, един от стожерите в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за кандидат-президент, тези дни яростно се отрече от него. Нарече непростима грешка това, че го е подкрепил и сега искрено съжалява.

„Срещата с Клинтън преля чашата. България трябва да има перфектни отношения със САЩ. От двустранните отношения зависи и икономическия просперитет на страната ни. В момента има схватка на живот и смърт между семейство Клинтън и действащия американски президент. Ние търсим от смъртния враг на Доналд Тръмп да има икономически инвестиции у нас”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Боян Чуков.

По думите му това е знак към американския президент, който в момента е на власт. Според Чуков Румен Радев няма позиция за защита на националния интерес.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога