Найден Зеленогорски стяга редици за предсрочни избори

https://www.24chasa.bg/novini/article/6494380 www.24chasa.bg
Найден Зеленогорски Снимка: Архив

Местните структури на ДГБ да привличат активно нови членове и да започнат подготовка и местни и предсрочни парламентарни избори. За това призова при посещението си във Варна членът на изпълнителния съвет на движението и на Политическия съвет на РБ Найден Зеленогорски. По думите му "Реформаторският блок е опозиция на това управление, тъй като то няма ясна визия за развитието на България".

Председателят на „Движение България на гражданите“ Димитър Делчев допълни:

"Каузата на ГЕРБ и БСП е да усвояват пари, а нашата е да бъдем сред хората. В парламента няма дебат за проблемите и решаването им, а постоянни игри на опозиция и управление. Необходимо е силно обединение срещу модела на феодализиране на общини, широка анти ГЕРБ коалиция, която да сложи край да разпределението на обществени поръчки от един човек и назначения на лели и стринки на държавна работа".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.

Пресният лидер на СДС Румен Христов дори на улицата е готов на преговори за бъдещо дясно обединение. Топпапараците на "България Днес" изловиха Христов с униформен за партията тоалет - синьо сако, синя риза и сини дънки, да обикаля с приятел с наръч документи след конгреса на десницата. Двамата бяха улисани в задълбочен,