Тотото дава таблет, телефон и бижу на играчи, изтеглили непечеливш талон от нова игра

https://www.24chasa.bg/novini/article/6494586 www.24chasa.bg
Те спечелиха от игрите на тотото

Почти всеки месец Българският спортен тотализатор радва феновете си с нови моментни лотарийни игри, заредени с все повече печалби. С тях човек за един миг може да подобри финансовото си състояние и да се почувства по-спокоен за години напред. В талоните само на последните няколко игри има печалби за почти 100 000 000 лева.

„Островът на съкровищата 2“ е последното попълнение на игрите на тотото. В него има цели 10 печалби по 100 000 лева. Но този път тотото прибавя още един бонус към моментна игра. Ако талонът се окаже непечеливш, притежателят му може да си спечели таблет, мобилен телефон или златно колие. Само трябва да регистрира номера на талона в сайта на www.toto.bg\lottery до 4 ноември. Колкото повече талони регистрират участниците, толкова по-голям е шансът им за печалба. Могат да имат и късмета да участват на живо в играта „Печалби плюс – Суми за думи“ по Българската национална телевизия.

Благодарение на талона – предшественик на „Островът на съкровищата 2“ и „Златото на фараона“, късметлийки от Сандански и Бургас станаха по-богати със 100 000 лева. Мечтите на Полина и Стояна вече не са просто мечти, а планове, които са реализирани.

Джакпотите в числовите игри на Български спортен тотализатор продължават да растат, като за неделя се очаква да достигнат 7 900 000 лева. Освен това при тях винаги имате и втори шанс да спечелите парична печалба или автомобил.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Дъщерята на Аня Пенчева залюби млад поет Не съм сама, имам си сериозно гадже, казва водещата! Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ поет. Двамата са много отдадени един на друг и нищо чудно скоро да минат под венчило. "Не съм сама, имам гадже!

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

Торта от холивудския ас Майкъл Медсън зарадва актьора  Асен Блатечки навърши 47 години с... опит за самоубийство! Фенките на актьора могат да са спокойни, защото това се случи единствено в името на изкуството, на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Там Блатечки влезе в кожата на Итън Алън Хоули,