Тотото дава таблет, телефон и бижу на играчи, изтеглили непечеливш талон от нова игра

https://www.24chasa.bg/novini/article/6494586 www.24chasa.bg
Те спечелиха от игрите на тотото

Почти всеки месец Българският спортен тотализатор радва феновете си с нови моментни лотарийни игри, заредени с все повече печалби. С тях човек за един миг може да подобри финансовото си състояние и да се почувства по-спокоен за години напред. В талоните само на последните няколко игри има печалби за почти 100 000 000 лева.

„Островът на съкровищата 2“ е последното попълнение на игрите на тотото. В него има цели 10 печалби по 100 000 лева. Но този път тотото прибавя още един бонус към моментна игра. Ако талонът се окаже непечеливш, притежателят му може да си спечели таблет, мобилен телефон или златно колие. Само трябва да регистрира номера на талона в сайта на www.toto.bg\lottery до 4 ноември. Колкото повече талони регистрират участниците, толкова по-голям е шансът им за печалба. Могат да имат и късмета да участват на живо в играта „Печалби плюс – Суми за думи“ по Българската национална телевизия.

Благодарение на талона – предшественик на „Островът на съкровищата 2“ и „Златото на фараона“, късметлийки от Сандански и Бургас станаха по-богати със 100 000 лева. Мечтите на Полина и Стояна вече не са просто мечти, а планове, които са реализирани.

Джакпотите в числовите игри на Български спортен тотализатор продължават да растат, като за неделя се очаква да достигнат 7 900 000 лева. Освен това при тях винаги имате и втори шанс да спечелите парична печалба или автомобил.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от