Пожар гори край пътя Самоков – Дупница, преди отбивката за село Сапарево (Обновена)

https://www.24chasa.bg/novini/article/6495135 www.24chasa.bg
Пътят Самоков – Дупница Снимка: Google street view

Суха тревна растителност е горяла покрай пътя Дупница – Самоков, преди отклонението за село Сапарево. Това съобщиха за „Фокус“ от кметството в село Сапарево.

Огънят е бил малък, не се е наложила намесата на противопожарната служба. Огънят е загасен с помощта на местно население.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.

Пресният лидер на СДС Румен Христов дори на улицата е готов на преговори за бъдещо дясно обединение. Топпапараците на "България Днес" изловиха Христов с униформен за партията тоалет - синьо сако, синя риза и сини дънки, да обикаля с приятел с наръч документи след конгреса на десницата. Двамата бяха улисани в задълбочен,