Терористът от ИДИЛ хванат у нас с българско гражданство от 9 години

https://www.24chasa.bg/novini/article/6495387 www.24chasa.bg
Румяна Арнаудова Снимка: Архив

9 години българско гражданство има терористът, заловен у нас преди дни, съобщи говорителката на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя обясни, че мъжът е получил българско гражданство през 2008 година, напуснал е България през 2013 г. и е взел участие в бойни действия. 

Бил е на високо ниво в йерархията на "Ислямска държава", посочи Арнаудова. Тя обясни, че мъжът имал специални документи да се движи през територии на бойни действия, това доказвало високият му ранг. Върнал се е у нас през 2016 г. и е създал банда за трафик на тютюн и наргилета. Така е прикривал основната си дейност, посочи Арнаудова и отказа повече подробности.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от