Само в "24 часа": Ахмед Рафи Мусто е терористът, задържан у нас

https://www.24chasa.bg/novini/article/6495400 www.24chasa.bg

Ахмед Рафи Мусто е терористът, бил се за "Ислямска държава" и задържан у нас, научи ексклузивно "24 часа". Той получил българско гражданство през 2008 г., а през 2013 г. отишъл да се бие за "Ислямска държава".

Мусто се върнал у нас през 2016 г. и създал банда за трафик н тютюн за наргиле, заедно с Алаа Алокла Массам, Абдулкарим Мохамед Шехо и Иванка Атанасова Шехо.

Засега от прокуратурата отказват всякакви подробности за Мусто.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.

Пресният лидер на СДС Румен Христов дори на улицата е готов на преговори за бъдещо дясно обединение. Топпапараците на "България Днес" изловиха Христов с униформен за партията тоалет - синьо сако, синя риза и сини дънки, да обикаля с приятел с наръч документи след конгреса на десницата. Двамата бяха улисани в задълбочен,